energia renovable Volrein

GEOTÈRMIA. Calor i aire condicionat tot l'any


geotermia 1
geotermia 2geotermia 3geotermia 4

COM FUNCIONA LA GEOTÈRMIA.

La temperatura al llarg de l'any sempre variarà sense importar el clima en el qual visqui. Per a algunes zones climàtiques, això vol dir estius calorosos i hiverns freds. El que molta gent no sap és que la temperatura sota terra (independentment del clima o la temporada) es manté força constant durant tot l'any.

Una instal·lació de geotèrmia explota aquesta característica i, a través de sondes inserides a terra, pren la calor i la transfereix a la màquina geotèrmica que, gràcies a l'alta eficiència tèrmica, l'amplifica i el transfereix a el sistema de calefacció.

A l'estiu, la geotèrmia, utilitza el procediment invers, és possible refrescar les habitacions: la calor es pren de la casa i es retorna al subsòl

El sistema permet un estalvi considerable d'energia considerant que el 75% de l'energia requerida per a l'intercanvi de calor prové del subsòl i només el 25% de l'absorció elèctrica.

A més, les màquines geotèrmiques no necessiten manteniment especial o inspeccions anuals i causa de la vida mitjana d'aquestes màquines (gairebé el doble que les tradicionals), el cost de la planta es pot amortitzar de mitjana en 10 anys.

Si planeja construir una nova casa, edifici d'oficines o escola, o reemplaçar el seu sistema de calefacció i refrigeració, és possible que vulgueu considerar un sistema de geotèrmia. Les bombes de calor geotèrmiques energèticament eficients estan disponibles avui en dia per a aplicacions d'edificis residencials i comercials. Quan s'instal·len sistemes de bombes de calor geotèrmiques en edificis comercials, els dissenys d'avantguarda són extremadament competitius en costos inicials en comparació amb les torres de refredament i calderes, i tenen un menor cost d'energia i manteniment.

La instal·lació d'un sistema geotèrmic comença amb la visita d'un dels nostres tècnics. Mesurarem la seva llar, analitzarem les seves necessitats de calefacció i refrigeració i revisarem la millor ubicació per a circuit exterior. Si la seva casa no té un sistema de conductes preexistent, nosaltres ens encarreguem d'instal·lar-li un.

Un cop instal·lat, un sistema geotèrmic necessita menys manteniment que un sistema de calefacció i refredament estàndard i funciona de manera més eficient, lliurant cinc unitats d'energia per cada unitat d'energia elèctrica utilitzada. Això es converteix en una qualificació d'eficiència del 500 per cent i estalvis de fins al 70 per cent per als costos de calefacció, refrigeració i aigua calenta.


AVANTATGES DE LA CALEFACCIÓ GEOTÈRMICA.

Costos operatius reduïts. Una bomba de calor geotèrmica funciona molt millor que els sistemes de calefacció i refrigeració estàndard.

Major comoditat. Els sistemes geotèrmics distribueixen l'aire eficaçment eliminant els punts calents i freds durant tot l'any.

Operació silenciosa. No hi ha unitat exterior

Rendiment fiable. Donada la seva instal·lació en interiors, els nostres sistemes geotèrmics no són susceptibles a la pluja, neu, gel, temperatures extremes i vandalisme.

Harmonia ambiental. Les bombes de calor, no utilitzen combustibles fòssils, no emeten diòxid de carboni, monòxid de carboni o altres gasos d'efecte hivernacle.

Volrein-Sistemes disposa d'un servei de visita gratuïta, si voleu que li fem un estudi per optimitzar la seva instal·lació actual o realitzar una instal·lació nova, premi sobre el botó.

Demani pressupost de la seva instal·lació